Tips om bedrukte tape te kopen

Wanneer je een dag door de straten wandelt, is de kans groot dat je ergens wel bedrukte tape tegenkomt. Dit kan in verschillende situaties zijn. Denk maar aan een rood en wit lint om een gevaarlijke situatie aan te geven, maar je kan het ook terugvinden op dozen wanneer een pakketje breekbaar is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het proces om tape te laten bedrukken is heel eenvoudig. Bij TapePrint zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen voor je kan genieten van je rollen tape. Je kiest onder meer het materiaal van de tape en ook het logo dat erop moet komen. Wanneer je de tape gebruikt om een doos te sluiten, kan de ontvanger ook heel eenvoudig zien of de doos al open is geweest voor hij of zij het ontvangen heeft.

Wat kan je allemaal laten bedrukken?

In de meeste gevallen wordt er gekozen om een logo op tape te laten drukken. Dit kan extra reclame zijn in bepaalde situaties. Denk maar aan afsluitingen op drukke plaatsen zoals een festival. Wanneer je ervoor kiest om tape te laten bedrukken, moet je natuurlijk ook begrijpen dat de mogelijkheden niet eindeloos zijn. Je kan tussen enkele tapebreedtes kiezen, maar bij te grote logo’s zal de kwaliteit verminderen.

Welke soorten tape kan je bestellen?

Er zijn verschillende soorten tape die je kan bestellen. Hou er rekening mee dat bij bepaalde bedrijven, zoals TapePrint, bedrukte tape kopen enkel mogelijk is van een bepaald aantal rollen. Je kan kiezen uit pvc, papier en PP hotmelt of acryl tape. Pvc-tape is de meest gekozen tape omdat deze erg goed is van kwaliteit. Bij papier heb je bijvoorbeeld het nadeel dat deze minder goed plakt wanneer het vochtig is. PP hotmelt tape maakt dan weer veel geluid bij het afrollen. PP-acryl tape heeft minder bedrukkingsmogelijkheden.

Menu