Een interactieve film maken doe je hier

Film en video is en blijft trending. Je kunt er niet meer omheen en kunt er het beste maar gebruik van maken om er je voordeel uit te halen. Maar je kunt doen wat iedereen doet en opgaan in de menigte, of je kunt er ook je eigen draai aan geven. Om echt je doelgroep te kunnen benaderen kun je je film interactief maken, zodat de kijker ook echt mee kan doen met de film. Dit klinkt heel lastig, maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Bij ons kun je zelf je eigen interactieve film maken die jouw doelgroep echt betrekt en jouw inkomsten meteen doen stijgen.

 

Film met een extra laag

Een interactieve film is een film waarin de kijker meer zelf kan bepalen en aan kan vragen. Het gaat hier niet alleen om zaken als de film stopzetten en doorspoelen, maar ook over zaken als inzoomen, highlights toevoegen en links aanklikken. Vooral dit laatste kan erg handig zijn voor jouw instelling. Je kunt namelijk de interactieve knoppen gebruiken om je doelgroep door te laten linken naar jouw producten, diensten of acties. Door de kijker direct aan het werk te kunnen zetten, zal de bereidheid om actief deel te nemen een stuk groter zijn dan wanneer je ze alleen een film laat zien. Hierdoor weet je zeker dat je het resultaat dat je wilt bereiken ook zo goed mogelijk bereid kan worden.

 

Verdien meer

Een interactieve film maken is niet alleen leuk voor je doelgroep. Je kunt er ook je commerciële doel mee bereiken. Hoe meer mensen namelijk op je link klikken of meedoen met de actie die je met de interactieve film hebt opgezet, hoe groter je klantenbestand wordt en hoe meer geld je daarmee verdient. Dit kun je bereiken doordat je directe aanschaflinks kunt maken zodat klanten meteen via de film kunnen bestellen. Dat maakt het makkelijker voor je doelgroep en goedkoper voor jou. Daarnaast blijft de video ook langer bij je kijkers hangen, zodat zij ook meer met de video kunnen doen dan wanneer er alleen naar gekeken kan worden.

 

Direct aan de slag

Je kunt bij ons direct je interactieve film maken. Dit kan makkelijk en snel via onze handige bewerktool. Deze tool is gratis in gebruik en je hoeft pas aan betalingen te denken wanneer je de video wilt delen. De interacties die je kunt maken met dit programma zijn leuk en handig, waardoor klanten langer aan jou blijven denken en sneller gebruik van jouw producten of diensten zullen maken. Ga ook voor een unieke en doeltreffende manier om je klanten te bereiken en maak ook je eigen interactieve film voor jouw onderneming.

Menu