USB sticks als krachtige marketingtool

USB sticks zijn een uitstekende manier om je bedrijf te promoten. Ze hebben veel voordelen en kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, van het verzenden van documenten naar het opslaan van audio- en videobestanden. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je USB sticks ook kunt laten bedrukken met jouw eigen logo of bedrijfsnaam. In deze blog gaan we dieper in op de voordelen van USB sticks met logo als marketinginstrument.

USB sticks bedrukken als promotiemiddel

USB sticks bedrukken is eenvoudig en goedkoop in vergelijking met andere promotiemiddelen. Het laat je toe om jouw merk te versterken door de USB’s te bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Het kan ook helpen bij het verhogen van de bekendheid bij potentiële klanten, want wanneer ze jouw logo aan hun sleutels hangen, zullen veel mensen ernaar vragen of opmerkingen over maken. Deze extra publiciteit kan resulteren in een meer potentiële klantengroep waardoor je bedrijf zal groeien.

Extra informatie toevoegen

Daarnaast is het ook mogelijk om de USB sticks te leveren met informatie over je product of dienst, zoals prijzen en beschikbaarheid. Dit soort informatie kan worden gedeeld via brochures, flyers of pdf’s die rechtstreeks op de USB-drives geplaatst kunnen worden. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten om toegang te verkrijgen tot alle benodigde informatie wanneer ze maar willen en waar dan ook ter wereld!

Huisstijl van jouw bedrijf

Je kunt ook verschillende stijlen of materialen USB sticks gebruiken voor verschillende doeleinden zoals leren usb’s voor luxe productpromoties of plastic usb’s voor dagelijkse doeleinden. Je kunt zelfs eigen modellen ontwerpen om unieke looks te creëren die aansluiten bij jouw merk kleurenpalet!

Menu