Hoger in google met een linkbuilding assistent

Wist u dat Google vooral kijkt naar het aantal kwaliteitslinks dat naar uw website linken? Als linkbuilding specialist weten wij dat het aantal kwaliteitslinks voor 70% uw vindbaarheid bepaalt. Als uw website al ‘seo vriendelijk’ is, dan kunt u de vindbaarheid alleen nog maar verbeteren door het aanmaken van kwaliteitslinks. Een linkbuilding expert met een resultaatgerichte instelling die u garanties biedt: dát is Linkbuilding Assistent. 

Linkbuilding expert

Wist u dat Google vooral kijkt naar het aantal kwaliteitslinks dat naar uw website linken? Als linkbuilding specialist weten wij dat het aantal links voor een groot deel uw vindbaarheid bepaalt. Als uw website al ‘seo vriendelijk’ is, dan kunt u de vindbaarheid alleen nog maar verbeteren door het aanmaken van kwaliteitslinks. Een linkbuilding expert met een resultaatgerichte instelling die u garanties biedt: dát is Linkbuilding Assistent.

Externe links

Linkbuilding Assistent onderkent als geen ander het belang van externe links. Niet iedere externe link is echter even waardevol. Externe links zijn voor Google wel zeer belangrijk. Maar liefst 70% van de vindbaarheid van een website wordt bepaald door het aantal relevante externe links. Daarnaast is het belangrijk dat uw website ‘zoekmachine vriendelijk’ is ingericht. Wist u dat wij ook een gratis analyse van uw website aanbieden? Dan weet u direct of de inrichting van uw website aan de huidige eisen van de zoekmachines voldoet.

Vindbaarheid vergroten

Als uw website zoekmachine vriendelijk is ingericht, komt dat de vindbaarheid ten goede. Als uw website al correct is ingericht, is het toevoegen van relevante externe links de enige manier om de vindbaarheid van uw website verder te vergroten. Vrijwel iedereen oriënteert zich via Google bij de aanschaf van een product of dienst. Wilt u gevonden worden in Google? Linkbuilding Assistent zorgt dat uw website goed scoort in Google.

Als specialist linkbuilden wij dagelijks. Als linkbuilding specialist zorgen we voor resultaat. Toe aan een resultaatgerichte linkbuilding expert? Neem contact op!

Menu