Wat kan je kopen in de PostNL webshop?

De tijd dat je verplicht was om voor het aanschaffen van bijvoorbeeld postzegels een kantoor van PostNL op te zoeken behoort uiteraard al enige tijd tot het verleden. Vandaag de dag is het dan ook zonder probleem mogelijk om dergelijke kopen te doen in de PostNL webshop. Dit betekent echter niet dat je uitsluitend in de PostNL webshop aan het juiste adres bent voor het kopen van post- en pakketzegels. Daarnaast tref je namelijk ook een behoorlijke hoeveelheid kantoorartikelen aan in het assortiment van de webshop. Tel daar ook nog eens het bestaan van een heuse ‘Collect Club’ bij op en je hebt meteen meer dan voldoende goede redenen om een bezoek te brengen aan de PostNL webwinkel!

 

Eenvoudig je post- en pakketzegels aanschaffen

 

In eerste instantie zal je kunnen vaststellen dat het in de PostNL webshop uitermate eenvoudig mogelijk is om zowel post- als pakketzegels te kopen. In het aanbod van de PostNL webwinkel is dan ook niet alleen een vel of een rol standaard postzegels terug te vinden, wat verder ook te denken van bijzondere postzegels? Wil je graag een brief of pakje naar het buitenland versturen? Ook dat kan uiteraard zeer eenvoudig gebeuren vanuit de webwinkel van PostNL. Voor bepaalde partijen is het bovendien ook interessant om een postzegelabonnement af te sluiten. Je raadt het waarschijnlijk al, ook daarvoor kan je terecht in de PostNL webshop!

 

Keuze uit tal van verschillende kantoorartikelen

 

Wanneer je dan toch bezig bent met het bestellen van je postzegels en eventuele andere zaken is het eveneens de moeite waard om een blik te werpen op het aanbod met kantoorartikelen in de webshop. Wat dit betreft kan je bijvoorbeeld een keuze maken uit tal van verschillende enveloppen, maar ook verzenddozen. Eveneens deel uitmakend van het aanbod zijn sealbags en DYMO LabelWriters en labels. Het aanbod aan kantoorartikelen in de PostNL webshop is dan misschien wel wat aan de kleine kant, toch is ze beslist de moeite waard om te ontdekken!

 

Leuke cadeaus bestellen in de PostNL webshop

 

Nog een interessant weetje is dat je in de webshop van PostNL eveneens over de mogelijkheid beschikt om tal van verschillende cadeaus te kopen. Zo kan je bijvoorbeeld een erg leuke hoes bestellen voor je iPad. Ben jij eerder op zoek naar een notitieboekje en / of wil je graag een VVV cadeaukaart kopen om aan iemand te schenken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bijzonder is ook dat je in het assortiment met cadeaus in de PostNL webshop eveneens een boeket terug kan vinden. Verjaart er dus een leuke dame uit je familie of kennissenkring en wil je haar graag een geschenkje bezorgen? Ook in dat geval is het de moeite waard om even een blik te werpen op het aanbod in de PostNL webshop!

 

De Collect Club voor verzamelaars

 

Last but not least is er in de PostNL webshop eveneens een zogenaamde Collect Club terug te vinden. In deze club zijn heel wat verschillende postzegels terug te vinden die worden verzameld. Je treft hier uiteraard ook altijd weer de actuele jaarcollectie postzegels in aan. Bovendien is het ook mogelijk om persoonlijke postzegels te kopen. Hoe dan ook, PostNL heeft duidelijk ook gedacht aan de verzamelaars!

Menu