Website zelf laten maken of uitbesteden?

Je eigen website maken kan veel tijd kosten. Daarom kiezen steeds meer mensen en ondernemers ervoor om dit door een professioneel webdesignbureau te laten doen. Vaak hebben zij de kennis in huis die zorgt voor een mooie uitstraling, maar ook een goede vindbaarheid. Het is een investering in de toekomst van je bedrijf. Want een goede indruk maak je maar één keer. Verlies geen kostbare tijd en laat vandaag nog jouw website ontwerpen!

Website laten maken in Rotterdam en omgeving

In Rotterdam zit webbureau Rotterdam wat webdesigners vergelijkt op basis van prijs en kwaliteit. Zo kun je een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen bij meerdere webdesigners. Daarnaast hebben zij een top 10 online staan waarin je alleen de beste webdesigners vind. Ook zijn er veel bureaus die een gratis adviesgesprek aanbieden. Dit wekt bij veel ondernemers net dat extra vertrouwen waar ze liever voor kiezen als een goedkoper alternatief. Natuurlijk zijn er ook webdesigners die net even wat extra ervaring hebben. Zij kunnen bijvoorbeeld maatwerk leveren waarmee je jouw bedrijf kunt onderscheiden van andere. Daarnaast zijn er ook bureaus die een totaalpakket aanbieden op het gebied van webdesign en marketing. Dit zorgt ervoor dat je een sterk concept in handen hebt. Zo kun je digitaal ook de wereld gaan veroveren. Start met het verdienen van nieuwe klanten en de omzet zal natuurlijk ook gaan stijgen.

Welke kosten moet je aan denken?

De Kosten webdesign zijn gemiddeld gezien 85 euro per uur. Het is afhankelijk van de grootte van een bedrijf. Een groot bedrijf heeft namelijk vaak ook hogere personeelskosten en natuurlijk de huur van een prachtig pand. Vaak kan een ZZP’er hetzelfde alleen heeft hij of zij lagere kosten waardoor ze het ook weer goedkoper aan kunnen bieden. Het restylen van een bestaande website is vaak ook goedkoper dan het laten maken van een nieuwe website. Daarnaast kun je zelf kiezen of je voor aanvullende diensten wil gaan betalen. Denk hierbij aan het vergroten van de vindbaarheid in zoekmachine, maar ook het ontwerpen van een logo. Vaak denken webdesigners wel met je mee en kun je bij aanschaf van meerdere producten ook een leuke korting verwachten. Afhankelijk van de technische eisen die je stelt kan de prijs wel oplopen tot zo’n 4000 euro voor een website of webshop.

WordPress website maken

Met WordPress kun je jouw eigen website maken. De installatie is vaak rechtstreeks uit te voeren via de hosting provider. Het maken een website is nog nooit zo eenvoudig geweest met de klik en sleep editors die beschikbaar zijn voor WordPress. Divi en Elementor zijn de meest populaire op dit gebied. Zij hebben ook duizenden templates waar je alvast een start mee kunt maken. Daarnaast kun je ook alle betaalmethodes in je website integreren. Zo kunnen klanten zowel online als offline betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om SEO plugins te installeren. Deze zijn voor de vindbaarheid in de zoekmachine cruciaal. Natuurlijk kun je ook zo’n website laten bouwen door een webdesignbureau. Vaak is dit de voordeligste manier van webdesign.

Menu