De beste SEO-software in één!

Nog nooit van Mangools gehoord? Maak dan vanaf nu kennis met één van de beste SEO-software tool. Mangools is een SEO-software die wordt geleverd met vijf gebruiksvriendelijke SEO-tools. Mangools bestaat uit: KWFinder, dit is een tool voor een trefwoordonderzoek. SERPChecker, een SERP-analyse tool. SERPWatcher, dit is een tool voor het van zoekwoorden. LinkMinder, wat een backlink-analyse tool is. En als laatste de SiteProfiler. Dit is een analyse instrument die gericht is op SEO-websites.

Wat kan je allemaal met Mangools?

Aan de hand van Mangools kun je erachter komen wat je concurrenten doen op het gebied van SEO. Zo kan je bijvoorbeeld zie welke backlinks je concurrenten krijgen, weet je voor welke zoekwoorden je gevonden wordt en welke zoekwoorden je moet optimaliseren. Met de software kom je pas echt vooruit op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

Mangools is een betaalbare software tool die je veel verschillende functies biedt, zelf op het goedkoopste plan. Doordat Mangools een alles-in-één-tool is, heb je geen andere tools meer nodig naast deze.

Voor- en nadelen van Mangools

Hoewel Mangools alles biedt wat je nodig hebt om een nichemarkt te kunnen betreden, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Deze zijn als volgt:

Nadelen:

  • Mangools biedt een agentschapsplan, maar het biedt geen dashboard voor je klanten zoals andere marketing-tools;
  • Mangools is een relatief nieuwere speler op de markt. De databases voor links zijn (nog) niet zo groot als bijvoorbeeld Ahrefs en/of Majestic.

Voordelen:

  • Biedt meer zoekwoordopties voor zoekwoorden dan andere hulpmiddelen;
  • Een betaalbare prijs in vergelijking met andere SEO-tools zoals Ahrefs en SEMRush;
  • Je hoeft je zoekwoorden niet één voor één toe te voegen, aangezien Mangools een ranktracker aanbiedt waarmee je automatisch alle zoekwoorden van je website kan volgen.

Het instapmodel van de software start al vanaf €26,- per maand en dat maakt het verschil met bovenstaande tools wel duidelijk. Pas vanaf $99 zijn SemRush en Ahrefs beschikbaar.

Menu